ΤΡΑΓΑΝΑ ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
8 Φύλλα κρούστας ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ
500gr. φέτα ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ
200gr. γιαούρτι ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ
2 αυγά
Ρίγανη
100gr. βούτυρο για επάλειψη
Σουσάμι για πασπάλισμα
Σε ένα μπολ βάζουμε τη φέτα και θρυμματίζουμε με ένα πιρούνι. Προσθέτουμε το γιαούρτι, τα αυγά, τη ρίγανη και ανακατεύουμε πολύ καλά. Βάζουμε το βούτυρο σε ένα μικρό κατσαρολάκι και αφήνουμε να λιώσει σε χαμηλή θερμοκρασία.
Απλώνουμε τα φύλλα κρούστας πάνω στο μπάγκο και κόβουμε σε λωρίδες. Ραντίζουμε το κάθε φύλλο με βούτυρο. Βάζουμε στην άκρη ένα κουταλάκι από τη γέμιση και τυλίγουμε διαγώνια.
Μεταφέρουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί, αφού τελειώσουμε με όλα τα τυροπιτάκια αλείφουμε όλη την επιφάνεια με βούτυρο και πασπαλίζουμε με σουσάμι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα στους 170 βαθμούς 15 με 20 λεπτά. Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε για λίγο να κρυώσουν και σερβίρουμε.