ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΤΡΙΛΟΛΙΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΩΝ CRETA FARMS
50ml ελαιόλαδο
200gr. λουκάνικα σφακιανά καπνιστά CRETA FARMS
200gr. λουκάνικα Τρικάλων με πράσο CRETA FARMS
200gr. λουκάνικα χωριάτικα με μυρωδικά CRETA FARMS
1 ξερό κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
4 μανιτάρια λευκά
1/2 πιπεριά πράσινη κομμένη σε μεγάλα καρέ
1/2 πιπεριά κόκκινη κομμένη σε μεγάλα καρέ
100ml κόκκινο κρασί
1/2 κ.γ μέλι
4 αυγά
150gr. γραβιέρα κομμένη σε κύβους
1 κλαδάκι ρίγανη
1/4 κ.γ γλυκιά πάπρικα
αλάτι - πιπέρι
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε τα λουκάνικα κομμένα σε φέτες και ανακατεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πάρουν χρώμα.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια κομμένα σε φέτες, τα μανιτάρια και ανακατεύουμε για ακόμα 1 λεπτό.
Ρίχνουμε τις πιπεριές κομμένες σε μεγάλα καρέ, σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί. Προσθέτουμε το μέλι, το κλαδάκι τη ρίγανη και μαγειρεύουμε για 2 λεπτά.
Με ένα κουτάλι δημιουργούμε χώρο και τοποθετούμε τα αυγά. Ρίχνουμε σε διάφορα σημεία την γραβιέρα σκεπάζουμε με ένα καπάκι και αφήνουμε μέχρι να ψηθούν τα αυγά.
Τέλος ρίχνουμε την πάπρικα και αλατοπιπερώνουμε.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και σερβίρουμε με σαλάτα ή τηγανιτές πατάτες και ψημένο ψωμί.
Καλή επιτυχία!