ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΑΥΓΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΦΕΤΑΣ
Υλικά:
6 αυγά
1 βραστή πατάτα
2 παξιμάδια σε μικρά κομμάτια
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 κουταλιά κάπαρη
2 κουταλιές αγγουράκια τουρσί
(ψιλοκομμένα)
1 κουταλιά άνηθο
Σάλτσα φέτας
150gr. φέτα
150ml γάλα
3 κουταλιές ελαιόλαδο
ξύσμα από λεμόνι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε με τη φλούδα μια μεγάλη πατάτα, όταν έχει ψηθεί αφήνουμε
να κρυώσει , ξεφλουδίζουμε και την κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Σε ένα μπολ κόβουμε σε μικρά κυβάκια τα βρασμένα αυγά που μας έχουν περισσέψει από
την Ανάσταση. Προσθέτουμε τη πατάτα και τα υπόλοιπα υλικά μας.
Σε multi βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα φέτας και χτυπάμε πολύ καλά.
Αν θέλουμε πιο αραιή τη σάλτσα μας συμπληρώνουμε με λίγο ακόμα γάλα.
Περιχύνουμε τη σαλάτα μας και ανακατεύουμε απαλά να μην λιώσουν τα αυγά.
Καλή επιτυχία !!!