ΠΟΥΓΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ & ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ ΚΑΠΝΙΣΤΗ
• 8 φύλλα κρούστας Eπιλογή μου
• 50gr. λιωμένο βούτυρο Eπιλογή μου
Για τη γέμιση:
• 250gr. φρέσκο τυρί κρέμα Eπιλογή μου
• 150gr. μοτσαρέλα Eπιλογή μου
• 150gr. ψητή γαλοπούλα Eπιλογή μου
• 1 ψητή πιπεριά κόκκινη Φλωρίνης (φιλέτα) Eπιλογή μου
• 2 κσ. κρέμα βαλσαμικού Eπιλογή μου
• λίγο φρέσκο θυμάρι
• λίγο πιπέρι Eπιλογή μου
Ψιλοκόβουμε όλα τα υλικά της γέμισης σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε να γίνουν πάστα.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα με 12 θήκες muffin. Βάζουμε τα 8 φύλλα στον πάγκο μας και κόβουμε σε τετράγωνα των 15cm
Παίρνουνε 3-4 φύλλα και τα βάζουμε το ένα πάνω στο άλλο σαν αστέρι ακτινωτά. Λιώνουμε το βούτυρο, τα αλείφουμε και τα βάζουμε μέσα στις θήκες.
Μοιράζουμε τη γέμιση στις θήκες φύλλου. Κλείνουμε την επιφάνεια με τα φύλλα που εξέχουν, αφήνοντας άνοιγμα στη μέση.
Βουτυρώνουμε με το υπόλοιπο βούτυρο και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς °C στον αέρα στη μεσαία σχάρα για περίπου 25' μέχρι να ροδίσουν.
Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν στην φόρμα και ξεφορμάρουμε. Σερβίρονται ζεστά, αλλά και κρύα.