ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ FLOKOS ΚΡΑΣΑΤΑ
χρόνος προετοιμασίας
10΄
μερίδες
2΄
Συστατικα:
1 κουτί καλαμαράκια flokos
80ml ελαιόλαδο
1 μικρό ξερό κρεμμύδι
100ml κόκκινο κρασί
ξερή ρίγανη
Εκτελεση συνταγης
Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο μέχρι να καραμελώσει.
Ρίχνουμε τα καλαμαράκια και μαγειρεύουμε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά τους.
Στη συνέχεια σβήνουμε με κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί.
Τέλος προσθέτουμε ρίγανη, λίγο έξτρα ωμό ελαιόλαδο και σερβίρουμε.
Μπορούμε να συνοδέψουμε με πατάτες τηγανητές.
Καλή επιτυχία!