ΑΥΓΑ ΓΕΜΙΣΤΑ
6 αυγά
100gr.μαγιονέζα
2 κουταλιές μουστάρδα
1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
1 κουταλάκι κάπαρη
½ κουταλιά άνηθο
Αλάτι
Βράζουμε σε αρκετό νερό τα αυγά μας για περίπου 13-15'. Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα βάζουμε για περίπου 2 ώρες στο ψυγείο. Τα βγάζουμε και τα καθαρίζουμε.
Με ένα μαχαίρι τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος, καθαρίζουμε σε κάθε αυγό το μαχαίρι για να μην λερωθεί το ασπράδι και με ένα μικρό κουταλάκι αφαιρούμε τους κρόκους.
Βάζουμε στο μπλέντερ τους κρόκους, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, την πάπρικα, την κάπαρη, τον άνηθο και αλάτι όσο χρειαστεί. Χτυπάμε να γίνει μια παχύρευστη κρέμα.
Τοποθετούμε τα ασπράδια των αυγών σε μια πιατέλα, τα κόβουμε ελάχιστα για να σταθούν καλύτερα και με ένα κορνέ βάζουμε το μίγμα και γεμίζουμε τα ασπράδια.
Γαρνίρουμε με κάπαρη και άνιθο. Καλή επιτυχία !!!