ΑΒΟΚΑΝΤΟ ΓΕΜΙΣΤΟ ΜΕ ΤΟΝΟ TRATA
χρόνος προετοιμασίας
15΄
μερίδες
4΄
Συστατικα:
2 αβοκάντο ώριμα
1 κουτάκι τόνο σε ελαιόλαδο
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 πράσινη πιπεριά κέρατο κομμένη σε καρέ
1 κουταλιά δυόσμο ψιλοκομμένο
4 ντοματίνια ψιλοκομμένα
2 κ.σ. καλαμπόκι
χυμό από μισό λεμόνι
50ml ελαιόλαδο
αλάτι - πιπέρι
Εκτελεση συνταγης
Σουρώνουμε τον τόνο και τον μεταφέρουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες, την πιπεριά, τα ντοματίνια, το καλαμπόκι και το δυόσμο.
Ανοίγουμε τα αβοκάντο και αδειάζουμε την σάρκα με ένα κουτάλι. Κόβουμε σε μικρά κομμάτια το αβοκάντο και τα ρίχνουμε στο μπολ.
Περιχύνουμε με το λεμόνι και το ελαιόλαδο, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Με ένα κουτάλι γεμίζουμε ξανά τις φλούδες από τα αβοκάντο και σερβίρουμε.
Καλή επιτυχία!